Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2018

Привітання голови Шевченківської РДА з Днем захисника України

Привітання голови Шевченківської РДА з Днем захисника України

Дорогі шевченківці! Шановні захисники України!

Прийміть найщиріші вітання з Днем захисника України – святом мужності, честі й доблесті, стійкості і шляхетності, святом гідних і сильних духом людей.

Це величне свято відзначається в день святої Покрови Пречистої Богородиці, одночасно з Днем козацтва, адже козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг, а Божа Матір є заступницею і покровителькою Українського козацького війська, яка оберігає і дає воїнам сил в боротьбі з ворогом.

В цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг. Вітаємо нащадків славного козацького роду, які в умовах сьогодення продовжують славні традиції українського воїнства, відстоюючи рубежі нашої Батьківщини на сході країни.

Ми пишаємось героїзмом, патріотизмом, силою духу та мужністю наших захисників!

Підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини.

Від усього серця бажаю всім поколінням патріотів рідної землі, хто серцем та душею разом з Україною,  міцного здоров'я і довголіття, життєвих гараздів, людської шани, бадьорості духу та родинної злагоди, щастя, радості, добра, а головне - миру!

З повагою, щиро

Голова Шевченківської районної
в місті Києві державної адміністрації                                               Олег Гаряга

 

Перейти до спискуВерсiя для друку