КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2018

Привітання голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації з Днем працівників державної служби

Привітання голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації  з Днем працівників державної служби

Шановні колеги!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення Дня державної служби України! Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави - вкрай відповідальна справа, від якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, добробут людей, їхнє ставлення до влади.
Пам'ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею та народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства. Саме тому, суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності та ініціативи.
Я вірю, що наші зусилля й надалі будуть спрямовані на покращення добробуту громадян та забезпечення їхніх конституційних прав і свобод, стабільний розвиток Шевченківського району та столиці України.
Переконаний, що більшість нинішніх управлінців успішно продовжує естафету своїх попередників, а тому гідні носити високе звання державного службовця.
Сердечно бажаю Вам вагомих успіхів у справі служіння українському народові і державі, здоров'я, добра Вам і Вашим родинам!

З повагою,



Голова Шевченківської районної
в м. Києві державної адміністрації                                             Олег  Гаряга



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.