Головна  →  Новини  →  16 травня 2018

Інспекція ремонтних робіт на вулиці Олени Теліги

Сьогодні мер Києва Віталій Кличко, разом з головою Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олегом Гарягою проінспектували ремонтні робіти на вулиці Олени Теліги.   Віталій Кличко нагадав, що капітальний ремонт вулиці розпочали минулого року. Загалом буде відремонтовано вулицю Теліги від просп. Степана Бандери до вул. Олександра Довженка.

«Вулиця Олени Теліги капітально не ремонтувалася з 1977 року. Термін експлуатації дороги 8-10 років. Потім треба робити ремонт. Ви можете собі уявити – дорога вже відпрацювала 4 терміни експлуатації!» – підкреслив мер.

Орієнтовний термін закінчення масштабних робіт на Теліги – кінець серпня 2018 року. Вартість капремонту – 200 млн грн. 

Минулого року тут установили бортовий камінь на ділянці 4,2 км та влаштували нижній асфальтний шар. Станом на сьогодні на завершальному етапі роботи з улаштування нижнього шару покриття, розпочато влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття і виконано роботи на ділянці від вул. Довженка до вул. Дорогожицької, тривають роботи з перестановки бортового каменю, влаштування ФЕМів на тротуарах, встановлення огородження «Нью-Джерсі». Завершено ремонт підпірної стінки. Усі роботи з улаштування асфальтобетонного покриття на об’єкті виконуються вночі, щоб мінімізувати незручності для киян, пов’язані з ремонтними роботами. 

Міський голова зауважив, що до кінця цього тижня планують повністю відкрити проїжджу частину Набережного шосе. Крім того, за словами Віталія Кличка, вже у травні будуть завершені роботи з капітального ремонту просп. Павла Тичини, вул. Володимирської, проїжджої частини б-ру Вернадського, транспортної розв’язки на перетині просп. Перемоги та вул. Щербаківського та відкритий рух транспорту шляхопроводом на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела.

Загалом на сьогодні тривають роботи з реконструкції та капітального ремонту на 14 об’єктах. Зокрема, на 9 вулицях та 5 транспортних розв’язках. Також буде відремонтовано шляхопровід на перетині вул. Олени Теліги та вул. Кирилівської, який капітально не ремонтувався із 1963 року.

Ремонтують і вулиці Алма-Атинську, Сім’ї Кульженків, Ярославів Вал, Вифлеємську, транспортні розв’язки на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела, просп. Перемоги та вул. Щербаківського, перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила, де одночасно ремонтується 3 шляхопроводи та 4 підземних пішохідних переходи.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку