Головна  →  Новини  →  24 квітня 2018

Фотовиставка Володимира Верещагіна «PHOTOMEMORIA»

21 квітня 2018 р. в бібліотеці ім. В.Винниченка відбулась презентація  персональної фотовиставки  члена НСФХУ Володимира Верещагіна. Виставка чорно-білих світлин фотохудожника  Володимира Леонідовича Верещагіна «PHOTOMEMORIA» – це портрети, жанрові сценки, реклама, пейзажі.  Кожна фотографія має свою унікальну історію. Володимир Верещагін про себе:
-  Захоплення фотографією почалось у раньому дитинстві. В післявоєнні шкільні і юнацькі роки відбулися перші публікації в газетах та журналах. Служба у Київскому вищому зенітному ракетному інженерному училищі. Майстер спорту. Багато років перебував у загоні «спецназу». Довгий час працював в оборонній промисловості. За час службових відряджень побував майже у всіх колишніх радянських республиках – в льотно-випробувальних центрах, флотах, працював на космічні та інші теми.
Одночасно брав участь в фотоконкурсах,  організованих журналом «Советское Фото», є переможцем і дипломантом багатьох союзних і міжнародних фотоконкурсів. Знімав документальні, спортивні і жанрові сюжети про людей, які працювалих на об’єктах важкої промисловості вугільної галузі, у науково – промислових центрах та в інших місцях. Знімав видеофільми.
 
У 1989 році брав  участь у заснуванні  Спілки фотохудожників України. Працюючи головою у новоствореному українському видавничо-поліграфічному відділенні при «Внешторгиздате», займався рекламною фотозйомкою. З першого дня заснування журналу «Стиль и Дом» працював шеф-фотографом, проводив ексклюзивні фотозйомки в Україні та за кордоном, співпрацював з журналами «Vogue», «Cosmopolitan» та іншими. Має 18 персональних фотовиставок за кордоном – у Франції, Швейцарії, США та інших країнах. На даний час працює з авангардними зображеннями і популярізаціею фотомистецтва. Представлені роботи – результат творчості автора і його зустрічей з цікавими і видатними особами, враження від подорожей світом.
Запрошуємо до перегляду.
Перейти до спискуВерсiя для друку