КМДА Київська міська державна адміністрація


9 січня 2013

Повідомлення

ПОВІДОМЛЕННЯ

ініціативної групи з підготовки установчих зборів

громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

 

Установчі збори з формування нового складу громадської ради при Шевченківській районній  в місті Києві державній адміністрації відбудуться 28 лютого 2013 року в актовій залі Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою вул. Б.Хмельницького, 24 (ІІ поверх) Початок зборів об 15.00

Для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства .

 

До заяви додаються:

-     рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника  для  участі в  установчих  зборах, посвідчене печаткою ;

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства ;

- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років .

 

Увага!При формуванні пакету документів для участі в установчих зборах просимо звернути увагу на необхідність дотримання вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Пакет документів для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації, оформлених відповідно до наданих зразків прийматимуться ініціативною групою з 14 січня до 17 лютого 2013 року (крім вихідних та святкових днів) за адресою: 01030 м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 24 (каб. 617), служб. тел. 235-10-61, 234-42-24 з 10.00 до 17.00 години (обідня перерва з 13.00 до 13.45).

 

        



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.