КМДА Київська міська державна адміністрація


12 грудня 2017

Щотижнева нарада з обслуговуючими організаціями району

Щотижнева нарада з обслуговуючими організаціями району

Сьогодні, 12 грудня,  у Шевченківській райдержадміністрації відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ, РТМ, підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством під керівництвом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги.
Ключовими питаннями наради було обговорення взаємодії комунальних служб району під час погіршення погодних умов та розгляд і закриття звернень громадян. Було розглянуто питання про прибирання снігу з прибудинкових територій, міжквартальних проїздів, парків, скверів, що було здійснено на минулому тижні та підготовки до можливого погіршення погодних умов.
Начальник відділу по роботі зі зверненнями громадян Черній І.М. ознайомила присутніх  про стан виконавської дисципліни щодо розгляду звернень громадян структурними підрозділами райдержадміністрації та обслуговуючими організаціями.
Наприкінці наради всі заслухали звіт про стан розгляду та закриття звернень громадян, що надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва".
На завершення наради Олег Олександрович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.

Файл документа: DSC0037.JPG



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.