КМДА Київська міська державна адміністрація


25 січня 2016

Відкрилася безкоштовна ковзанка на стадіоні «Старт»

Відкрилася безкоштовна ковзанка на стадіоні «Старт»

Замість кедів – ковзани: на стадіоні «Старт» з’явилася безкоштовна ковзанка. До речі, це друга безкоштовна  ковзанка в Шевченківському районі. Крижані майданчики працюють щоденно.

Відкрити безкоштовну ковзанку в Шевченківському районі столиці планували ще раніше. Тоді на заваді стали погодні умови. Та коли температура знизилася – зволікати не стали, не зважаючи на сьогоднішній снігопад.
Урочисто відкрити ковзанку завітало чи не все керівництво Шевченківського району на чолі з його очільником Олегом Гарягою. І всі на ковзанах. Жива музика, безкоштовні ласощі, гарячий чай, бутерброди, показові виступи юних фігуристок, весела панда для розваг, катання на поні – це далеко не повний перелік сьогоднішнього дійства.
«Ви собі не уявляєте, як нам приємно бачити тут стільки дітлахів, стільки щасливих посмішок та дитячого сміху! Старалися недарма. Відсьогодні повертаємо традиційну зимову розвагу - ковзанку на стадіоні «Старт», який ми й надалі  будемо відроджувати», - поділився враженнями Олег Гаряга перед відкриттям.
Покататися на ковзанку приходять і діти, і дорослі. При цьому обов’язково при собі слід мати ковзани, адже наразі триває соціальна ініціатива голови району Олега Гаряги щодо збору ковзанів та відкриття безкоштовного прокату.
«Влітку катаюся на роликах, взимку – на ковзанах», - це про восьмирічну Оленку. На льоду дівчина почувається досить впевнено. На ковзанку вийшла разом із мамою Веронікою.
Маленькому Дмитрику на кризі зручно і без ковзанів. На ковзанку хлопчик вийшов поковзати та погратися разом із мамою Людмилою. Вона каже: «Навіть і не думала, що таке свято настане, адже в останнє каталася ще маленькою років 20 тому. Приємно знову відчувати спортивний зимовий дух на улюбленому стадіоні!».
Ковзанки у Шевченківському районі працюватимуть, доки сприятиме погода. 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.