КМДА Київська міська державна адміністрація


16 грудня 2022

У Шевченківській РДА нагородили переможців конкурсу за організацію кращих спільних проєктів під час війни

У Шевченківській РДА нагородили переможців конкурсу за організацію кращих спільних проєктів під час війни

Сьогодні, 16.12.2022 о 13.00, в залі засідань Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації відбулось нагородження переможців Конкурс історій про кращі спільні проєкти (практики співпраці) організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів виконавчої влади. Більше фото тут

З вітальним словом виступив т.в.о. голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев, який відмітив тісну співпрацю за для перемоги між бізнесом та владою. Збройна агресія росії та розгортання на території України воєнних дій не залишила нікого осторонь усі ми разом намагаємось підтримуватимешканців району, міста та України. Кожен такий крок наближає нас до миру та перемоги.

Також, перед присутніми з вітальним словом виступив заступник Міністра культури та інформаційної політики  України – Тарас Сергійович Шевченко:

«Ми безмежно вдячні, що ви розповідаєте світу власні історії взаємодопомоги. Але головне, що ці історії дійсно є, вони працюють, втілюються в життя, що ви працюєте, разом взаємодієте. Ми впевнені, що саме в такому трикутнику знаходяться багато можливостей, які або вже виконані або обов’язково будуть використані в майбутньому. Вітаю, що ви потрапили в кращі історії взаємодії організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів виконавчої влади».

Також перед присутніми виступила заступниця директору Центру демократії та верховенства права Анна Ісічко, яка була одним із організаторів зазначеного Конкурсу. Вона подякувала учасникам Конкурсу за надіслані історії:

«Конкурс виявився доволі складним для комісії яка відбирала заявки учасників, яких було надіслано дуже багато з усіх куточків України. Ми вибрали найкращі історії і таким чином хотіли показати щоб Ваші історії, Ваші приклади надихали суспільство до подальшої співпраці на благо України, на благо українського народу. Цим конкурсом ми дякуємо всім Вам і показуємо шляхи, як можна співпрацювати і ніколи не боятися звертатися зі своїм ініціативами до влади і бізнесу бути більш відповідальними, що ви і доводите власними діями. Ми цінуємо Вашу роботу і запрошуємо до подальшої співпраці».      

«За вагомий внесок в реалізацію проекту: Забезпечення ЗСУ та населення, що постраждало від військової агресії рф, питною водою та безалкогольними напоями»         

Ми пишаємося, що три сектори громадянського суспільства об'єдналися заради спільної мети, і це наближає нашу країну до перемоги.

«За вагомий внесок в реалізацію проекту: Освітній інвестиційно-технологічний кластер легкої промисловості в м. Києві»

  • ТОВ «ДАНА-МОДА»;
  • ТОВ «РА.ДА»;
  • ТОВ «Екотапок»;
  • ТОВ «Науково-виробнича компанія «Гідростиль»;
  • ТОВ «Український взуттєвий альянс»;
  • Освітній інвестиційно-технологічний кластер легкої промисловості в м. Києві.

Пишаємось: На виробничих потужностях, ТОВ «ДАНА-МОДА», ТОВ «РА.ДА», ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Гідростиль» налагоджено виготовлення виробів для військовослужбовців, зокрема спідньої білизни з антибактеріальними властивостями та дезодоруючим ефектом; термостійкої натільної білизни; засобів захисту проти виявлення за допомогою сенсорів електромагнітного випромінювання, захисного покриття від радіочастотного випромінювання тощо.

Разом з ТОВ «ДАНА-МОДА», ТОВ «РА.ДА», ПРАТ «Трикотажна фабрика «Роза», ДП «Датський текстиль» забезпечено промислове виробництво текстильних матеріалів і виробів для екіпірування військовослужбовців Збройних Сил України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.