КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2022

У Шевченківській райдержадміністрації привітали військовослужбовців з Днем Збройних сил України

У Шевченківській райдержадміністрації привітали військовослужбовців з Днем Збройних сил України

Щорічно 6 грудня відзначать професійне свято всіх військовослужбовців, які є в лавах ЗСУ – День Збройних сил України. Датою святкування було обрано день ухвалення в 1991 році закону «Про Збройні Сили України». Та вже в 1993 році свято офіційно установлено постановою Верховної Ради України. Більше фото ТУТ

Так, сьогодні керівництво Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації разом із Благодійним Фондом «Трушна Перемога» привітали військовослужбовців та подякували їм за наполегливу й відповідальну роботу, стійкість, силу духу та патріотизм.

«Ви наші янголи охоронці на землі. Завдяки Вам, ми маємо змогу прокидатись вранці. Збройні сили України - національна гордість. Сьогодні військовослужбовці це меч та щит, які не словом, а ділом захищають суверенітет та незалежність країни, її кордони, міста та села, нашу культуру та майбутнє. Вірність українському народу, військовому обов’язку, любов до своєї професії та професіоналізм – це ті риси, які притаманні Вам. Дякуємо Вам від всього українського народу та маємо велику честь нагородити вас з нагоди Дня Збройних сил України» - зазначили у Шевченківській райдержадміністрації.

Військовослужбовців нагородили тактичними наручними годинниками та подяками від імені т.в.о. голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Поповцева за мужність та високий професіоналізм, відданість обраній справі, сумлінне виконання службових обов’язків, активну громадянську та життєву позицію, самовіддане служіння українському народові та з нагоди Дня Збройних сил України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.