КМДА Київська міська державна адміністрація


24 серпня 2022

Привітання т.в.о. голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Поповцева з Днем Незалежності України

Привітання т.в.о. голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Поповцева з Днем Незалежності України
 
Дорогі українці! Дорогі Шевченківці!
 
Вітаю вас із Днем Незалежності нашої прекрасної та славної України!
 
Вона офіційно народилась 31 рік тому. Для держави це досить юний вік. Незалежна та вільна Україна століттями жила в серцях мільйонів своїх дітей, як найсвітліша та найзаповітніша мрія. Мрія яка нарешті здійснилась.
 
Багато хто з нас був свідком Її народження. Пам’ятаємо скільки надій ми мали у той час. Як спостерігали за Її першими кроками, як мі вчилися жити разом з Нею у новому відкритому світі, як раділи Її першим перемогам, як милувалися Її красою. Як ми вперше підіймали наш український Прапор — один із головних символів нашої державності, нашої свободи, нашої сміливості та непокори, нашої любові до життя та миру на благословенній українській землі – прапор, який ми вшановували вчора і шануємо кожен день.
 
Скільки разів ми відчували зігріваюче тепло у серці, коли подорожуючи десь далеко чи повертаючись додому, ми зустрічали очами його кольори – синій, який увібрав у себе всю чистоту українського неба та жовтий, що сяє зрілістю пшеничного поля.
 
З цим прапором наш народ пройшов багато випробувань, передаючи його від покоління поколінню, як непереможний символ нашої боротьби за суверенітет та незалежність у переломні моменти історії. З цим прапором ми обов'язково здобудемо нашу остаточну Перемогу, коли він знову майорітиме над усією нашою Україною.
 
У цей великий день – День нашої Незалежності, який ми вперше святкуємо під час підступної агресії та підлої широкомасштабної війни, ми клянемося непохитно стояти на захисті нашої прекрасної і славної вільної України, на захисті життя і мирного майбутнього нашого великого і славного вільного народу.
 
Півроку тому ворог мріяв про свій "пабедный" парад на Хрещатику, ворог отримав тільки ганебний парад свого іржавого металобрухту на наше свято. Рано чи пізно кожний ворожий чобіт назавжди піде з нашої землі або стане її добривом.
 
Ми не здамося! Ми встоїмо! Ми переможемо!
 
З Днем Незалежності, дорогі українці! Слава Україні!


З повагою

Т.в.о. голови Шевченківської
районної в місті Києві 
державної адміністрації                    Олександр Поповцев

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.