КМДА Київська міська державна адміністрація


5 серпня 2022

«Центр комунального сервісу» нагадує про обов’язкові щомісячні внесення показань лічильників

Із 5-го числа і до останнього дня поточного місяця триватиме період передачі показань лічильників гарячої і холодної води. Про це нагадує комунальний концерн «Центр комунального сервісу».

Концерн просить не зволікати із вчасною передачею даних. Вони необхідні для отримання коректних нарахувань за послуги з постачання теплової енергії, гарячого водопостачання та централізованого водопостачання.

Споживачам, у яких встановлено бойлер, показання лічильників води також необхідно передавати щомісяця, навіть якщо вони незмінні.

Для киян, які вимушено залишили свої домівки і не мають можливості вчасно передати показання лічильників, нарахування здійснюють за середнім обсягом споживання – на підставі даних попередніх періодів щодо кожної квартири. Після надання споживачем уточнених даних показники скоригують і зроблять перерахунок.

Передати показання та отримати консультацію щодо нарахувань і перерахунку можна в «Центрі комунального сервісу» будь-яким зі зручних способів:

  • особистий кабінет на сайті комунального концерну;
  • (044) 247-40-40 – для консультацій і передачі показань;
  • 0 800 404 407 – безкоштовна телефонна лінія для передачі показань лічильників із мобільного;
  • 10 стаціонарних номерів телефонів та інші дистанційні канали комунікації за посиланням: https://cks.com.ua/to_consumers/our-services/.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.