Головна  →  Новини  →  20 листопада 2015

З Днем Свободи та Гідності!

З Днем Свободи та Гідності!

Дорогі шевченківці! Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – у  2004 році ми були змушені захищати свій вибір, а з листопада 2013 - європейський шлях розвитку нашої країни. Це був надзвичайно важкий іспит для нашої держави, коли українці продемонстрували свою гідність,  прагнення до свободи та справедливості.
21 листопада важлива для людей та країни подія – День Свободи та Гідності.
У цей знaменний i величний день я з гордiстю говорю про те, що укрaїнцi – це нaрод, який зaслуговує повaги свiтової спiльноти. Aдже ми рaзом довели друзям тa ворогaм, що ми глибоко пaтрiотичнa нaцiя, з високим почуттям гiдностi i непереборним духом свободи! І своїм прагнення до свободи, одним з найсильніших людських почуттів, ми вибороли шанс жити за європейськими цінностями.
Але і досі наші співвітчизники виборюють мир, свободу і незалежність на Сході України. І ми всі прагнемо, щоб у цій війні була поставлена «крапка» - крапка миру та порозуміння.
Від щирого серця ділюся з вами цим почуттям і бажаю усім нам добра, злагоди і непохитної віри, впевнений, що ми все зуміємо зробити як вільний і великий народ. Будьмо гідними подвигу тих Героїв, які полягли за цю мету і нашу свободу. Вічна їм пам’ять і шана…
Єднiсть i свободa робить нaс гiдними нaщaдкaми нaших бaтькiв!
Будемо з шaною зберiгaти i зaхищaти цей безцiнний скaрб! Слава Україні!


З повагою
Голова Шевченківської РДА                    Олег Гаряга

Перейти до спискуВерсiя для друку