КМДА Київська міська державна адміністрація


28 червня 2022

Привітання тимчасово виконувача обов’язків голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Поповцева з нагоди відзначення Дня Конституції України

Привітання тимчасово виконувача обов’язків голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Поповцева з нагоди відзначення Дня Конституції України

Шановні шевченківці, кияни та гості столиці!

Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята Дня Конституції України!

28 червня 1996 року Верховна Рада України, проявляючи незалежну волю народу, грунтуючись на споконвічній історії створення української державності, ухвалила Основний Закон нашої країни – Конституцію України.

Конституція у громадське життя увійшла основним оберегом державності та демократії, гарантом незалежності та єдності України, яка забезпечує народу безперечні права та свободи, втілює найвищу юридичну силу, верховенство права, політичну, економічну, ідеологічну різноманітність.

Цей рік — надзвичайно важкий для кожного з нас. Наш народ героїчно відстоює своє право на Незалежність в умовах військової агресії російської федерації проти України, бореться за європейське майбутнє та свободу. Ми, разом з усім світом, стали свідками грубого порушення з боку агресора прав та свобод людини, нехтування основоположними принципами Конституції України на території нашої держави.

Впевнений, спираючись на волелюбну природу народу України, що нам під силу подолати військову агресію російської федерації проти України, відновити право людей на демократію, справедливість і гуманізм, повернути дію Основного Закону України на всій території нашої миролюбивої держави.

Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, бадьорості духа, миру та благополуччя. Надіємось на краще, віримо у світле майбутнє, разом будуємо нову сильну європейську державу!

 

З повагою

Тимчасово виконувач
обов’язків голови
Шевченківської районної
в місті Києвідержавної
адміністрації                                        Олександр Поповцев

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.