Головна  →  Новини  →  29 травня 2022

Звернення тво голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Поповцева з нагоди Дня столиці та Дня Києва

Звернення тво голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Поповцева з нагоди Дня столиці та Дня Києва

Дорогі шевченківці, кияни та гості міста!

Щиро вітаю вас з Днем Києва та Днем столиці!

Щороку в останню неділю травня жителі та гості столиці святкують День Києва! В цьому році Україна відзначає 1540 річницю заснування своєї столиці.

Сучасний Київ зберіг історичну самобутність і унікальну красу. Овіяний легендами, він і сьогодні не втрачає своїх позицій. Це – надзвичайне місто з великою історією і визначними звичаями, гідність України, її серце!

Однак найвища цінність Києва - його мешканці, адже вони витрачають сили, дарують свій талант та знання місту задля його стрімкого розвитку та процвітання.

Нехай наша столиця й надалі радує всіх нас своєю красою та затишком і з гідністю відповідає на поклик сучасності, лишаючись привітною для тих, хто цінує споконвічну щедрість та щирість українців.

В цей прекрасний весняний день хочу побажати кожному киянину миру й злагоди, щастя, добробуту, рясного процвітання, любові, втілення в життя всіх заповітних бажань, мирного неба та Господнього благословіння!

Зробимо наш чудовий Київ ще кращим разом!

Зі святом!

 

З повагою

Тво голови Шевченківської
районної в місті Києві 
державної адміністрації                Олександр Поповцев

 

Перейти до спискуВерсiя для друку