КМДА Київська міська державна адміністрація


9 лютого 2022

Долучайтесь до благодійної акції «Cepцe до серця» під гаслом «Почуй світ!»

Долучайтесь до благодійної акції «Cepцe до серця» під гаслом «Почуй світ!»

У період із 1 квітня по 31 червня 2022 року в Україні відбуватиметься 17-та Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!». Кошти збиратимуть для придбання діагностичного медичного обладнання для дітей з вадами слуху для дитячих лікарень України.

Акція проходитиме в адаптивному режимі до змін стану захворюваності в територіальних об’єднаннях та з урахуванням карантинних обмежень, пов’язаних з короновірусною інфекцією.

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського pyxy в нашій країні. Організація збору коштів у межах благодійної акції є тільки одним із методів реалізації цієї мети. Основні цілі фонду:

  • розвиток волонтерського pyxy в Україні за принципами европейських стандартів;
  • привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності;
  • виховання відповідальності та формування моральных цінностей у молоді України;
  • покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих лікарнях України.

Протягом 2006-2021 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальник закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформаціі, бізнес структур було зібрано 46 024 979, 10 грн, за які придбано медичне обладнання та передано в безкоштовне користування в територіальнi медичні об’єднання кожної області України. 3 переліком обладнання, придбаного за роки діяльності фонду, ви можете ознайомитись за посиланням — https://sercedoserca.com.ua/category/zvity/medychne-obladnannya/

Просимо всіх небайдужих людей долучитися до даної акції!

Детальніше на офіційній вебсторінці Фонду – www.sercedoserca.com.ua або на сторінці Фонду у Фейсбук - www.facebook.com/Sercedosercakiev/

Ознайомитись з програмою організації та проведення 17 Всеукраїнської акції «Серце до серця» – «Почуй світ!» та реквізитами для перерахування благодійних внесків Ви можете за посиланнням: Програма організації та проведення 17 Всеукраїнської акції Сердце до Сердця – Почуй світ!(.pdf)



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.