Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2015

У Шевченківській РДА відбулось засідання колегії

У Шевченківській РДА відбулось засідання колегії
09 жовтня 2015 року в приміщенні Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації під керівництвом в. о. голови райдержадміністрації Віктора Андрєєва відбулась колегія. Віктор Іванович розпочав засідання  з офіційного представлення нового начальника відділу по роботі зі зверненнями громадян Чорній Ірини Миколаїни та побажав їй подальших успіхів у роботі. Також Віктор Іванович від імені голови району та усієї райдержадміністрації привітав із професійним святом Днем юриста найкращих працівників юридичного відділу, а це Друзенко Марію Петрівну та  Чербар Валентину Анатоліївну.
На колегії розглянули два питання: Про проведення чергового призову до лав Збройних сил України та  Про взаємодію Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації з  громадськими організаціями.
Заступник військового комісара Шевченківського районного в м.Києві військового комісаріату Михайло Володимирович повідомив присутнім, що у питанні призову юнаків району до лав Збройних сил існують проблеми і вирішити їх самотужки працівники райвійськкомату не мають можливості. Тому колегіально було прийнято рішення керівнику райвійськкомату разом з керівництвом РУ ГУ МВС у Шевченківському районі та керівником КП «Керуюча компанія» відпрацювати план взаємодії щодо покращення стану оповіщення юнаків району призивного віку.
Юлія Шевцова поінформувала учасників колегіїї, що на території Шевченківського району зареєстровано більше 100  громадських організацій соціального, молодіжного або спортивного спрямування. Процес співпраці між райдержадміністрацією та ГО відбувається через проведення спільних заходів, реалізацію спільних проектів. Так, впродовж останніх років на території району було започатковано проведення наступних акцій та проектів: Фотографія у вуличному просторі,турнір з дворового футболу, патріотичне виховання разом з ГО «Спортивно-технічний центр «Відродження», спортивне свято «Будь-іншим!», «Ми-чемпіони!» літні табори відпочинку та інші. На даний час райдержадміністрація працює над розробленням концепції Довгострокового  плану співпраці на 2016-2017 рр. в рамках стратегічної ініціативи «Здорові кияни», з метою  систематичного пропагування здорового способу життя. Також відділ сім`ї, молоді та спорту працює над створенням Студентської молодіжної ради при Шевченківській рда як районного органу молодіжного самоврядування з метою рекомендаційної та експертної діяльністі, спрямованої на передачу думки молоді органам влади.
Віктор Іванович по кожному з питань надав протокольні доручення відповідним працівникам.
 
img_6495_10-09-2015.jpg
img_6498_10-09-2015.jpg
img_6503_10-09-2015.jpg
img_6505_10-09-2015.jpg
img_6514_10-09-2015.jpg
img_6515_10-09-2015.jpg
Перейти до спискуВерсiя для друку