КМДА Київська міська державна адміністрація


8 жовтня 2015

У середу в приміщенні райдержадміністрації відбувся особистий прийом громадян

У середу в приміщенні райдержадміністрації відбувся особистий прийом громадян

7 жовтня 2015 року першим заступником голови Шевченківської районної в місті Києві  державної адміністрації Андрєєвим В.І. проведений особистий прийом громадян.
Для забезпечення оперативного прийняття рішень та надання кваліфікованих роз′яснень громадянам по порушених ними питаннях участь в прийомі взяли керівники структурних підрозділів та відділів адміністрації.

Із наболілими питаннями до голови РДА звернулось десять жителів району. Спектр порушених ними питань був досить широким: надання житлово-комунальних послуг, поліпшення житлових умов, питання ремонту будинку. Також мешканці по вул. Білоруська скаржилися щодо неналежного стану прибудинкової території після будівельних робіт : відновлення опалення будинку та ремонт труб водопостачання та  підпірної стінки.
Крім цього, одна із мешканок  району звернулась до райдержадміністрації з питанням щодо отриманння ордеру на кімнату у комунальній квартирі.
В межах своєї компетенції Віктор Іванович надав відповідні консультації щодо порушених проблем. Окремі з них були направлені на розгляд структурних підрозділів райдержадміністрації для їх вирішення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.