КМДА Київська міська державна адміністрація


30 листопада 2021

До уваги керівників спортивних клубів, підприємств, центрів, установ, організацій, федерацій, асоціацій, навчальних закладів, дитячо-юнацьких спортивних шкіл!

З 1 грудня 2021 року Шевченківською районною в місті Києві державною адміністрацією розпочато прийом форми звітності № 2-ФК (річна) "Звіт з фізичної культури і спорту"  за 2021 рік  по галузі фізичної культури і спорту на виконання наказу Мінмолодьспорту від 27 вересня 2021 року № 3589, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 жовтня 2021 року за № 1346/36968 та прийом форми звітності №5-ФК (річна) «Звіт дитячо-юнацької спортивної школи (спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву)» за 2021 рік.

Звертаємо Вашу увагу, звіт № 2-ФК (річна) «Звіт з фізичної культури і спорту» за 2021 рік подають: заклади освіти - органам управління освіти територіальних громад, а підприємства, установи, організації подають звіт органам управління фізичної культури і спорту територіальних громад не пізніше 5 січня 2022 року;  

органи управління освіти, фізичної культури і спорту територіальних громад, місцеві осередки фізкультурно-спортивних товариств, місцеві центри «Інваспорт», місцеві центри «Спорт для всіх» подають структурним підрозділам освіти, спорту райдержадміністрацій не пізніше 5 січня 2022 року;

звітність №5-ФК (річна) «Звіт дитячо-юнацької спортивної школи (спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву)» за 2021 рік подають дитячо-юнацькі спортивні школи - Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, структурним підрозділам з фізичної культури та спорту обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій  не пізніше 10 січня 2022 року.

Звіти необхідно надатив електронному вигляді (електронна адреса: [email protected]), на електронних носіях (флешка) та у паперовому вигляді до відділу молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 01054, м. Київ, бульв. Т. Шевченка, 26/4, IV поверх, каб. № 408-409. Відповідальний: головний спеціаліст Тупчієнко Людмила Миколаївна, контактний телефон для довідок: (044)366 59 13.

Відповідні накази, інструкції про заповнення форм звітності розміщено:

  1. Дитячо-юнацькі спортивні школи (спеціалізовані дитячо-юнацькі спортивні школи олімпійського резерву) тут
  2. Заклади освіти, в тому числі заклади дошкільної та позашкільної освіти  тут
  3. Спортивні клуби, підприємства, центри, установи, організації, федерації, асоціації тут
  4. Заклади професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти тут



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.