КМДА Київська міська державна адміністрація


11 вересня 2015

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани й шанувальники спорту Шевченківського району м. Києва!

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани й шанувальники спорту Шевченківського району м. Києва!

Від себе особисто та від імені Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації щиро вітаю вас всіх з Днем фізичної культури і спорту, який згідно з Указом Президента України щорічно відзначається у другу суботу вересня!
Шевченківський район завжди славився високими досягненнями спортсменів. На престижних змаганнях наші атлети демонструють вагомі досягнення та здобувають «пальми першості» не лише в Україні, а й у Європі та світі. Усі ми пишаємося їх досягненнями і здобутками, із честю продовжуємо добрі традиції з розвитку спорту.
Наш район був і є осередком, де культивується активний спосіб життя. Особливо приємно усвідомлювати, що молоде покоління все більше захоплюється заняттями спортом, адже активне дозвілля долає багато соціальних проблем, зміцнює здоров'я, виховує молодь фізично і морально. Керівництво Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації приділяє велику увагу розвитку масового спорту. Лише маючи міцний фундамент з дитячо-юнацького спорту, можна забезпечити невпинний прогрес фізкультурно-спортивної галузі. Вже сьогодні у всіх загальноосвітніх та дошкільних закладах району збудовані сучасні спортивні майданчики, що відповідають міжнародним стандартам. І надалі ми будемо робити все необхідне, щоб зберегти і розвинути мережу районних закладів фізкультури і спорту, покращити їх фінансування.
Велика подяка і шана всім тим, хто сьогодні формує спортивну славу Шевчекнківського району, прагне залучати мешканців, насамперед, дітей та молодь, до регулярних занять фізичною культурою і спортом. Прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, щастя, благополуччя, успіхів у всіх добрих починаннях.


Спортивного вам довголіття і нових яскравих перемог!

З повагою
Голова Шевченківської районної
в місті Києві державної адміністрації                                     Олег Гаряга



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.