КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2021

Привітання голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України!

Привітання голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України!

Шановна громадо, захисники та захисниці всіх поколінь!

Сьогодні вся країна відзначає День захисників та захисниць України!

Так символічно склалося, що у цей визначний день, також відзначаються християнське і народне свято Покрови Пресвятої Богородиці – покровительки українського війська та День Українського козацтва.

Всі ці свята поєднані між собою, вони ототожнюються із захистом, збереженням, мужністю та примноженням національних традицій.

У цей день давайте разом згадаємо героїзм представників попередніх поколінь, які здобували та відстоювали свободу й незалежність України. Сьогодні мужні бійці сучасних Збройних Сил України та воїни інших силових відомств, ветерани, волонтери та добровольці також боронять та захищають суверенітет нашої Держави!

Шановні захисники та захисниці, ви гідні спадкоємці героїчних традицій всіх часів! Ви люди честі та гідності, ви справжні патріоти України, які своєю жертовністю захищаєте всіх нас.

Засвідчую свою повагу та шану героїзму справжніх патріотів України! Висловлюю вам велику вдячність за вашу мужність та силу духу!

Давайте вшануємо пам'ять тих, хто не повернувся додому, віддав найцінніше – своє життя за Україну, за мирне небо над нашими головами…

Низький уклін нашим вічним Героям!

Бажаю всім міцного здоров'я і довголіття, родинної злагоди, щастя, добра, а головне - миру!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою

Голова Шевченківської районної
в місті Києві державної адміністрації              Олег Гаряга



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.