КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2021

У Шевченківському районі відбувся урочистий захід до Дня захисників та захисниць України

У Шевченківському районі відбувся урочистий захід до Дня захисників та захисниць України

Сьогодні на території Окремого Київського полку Президента України ім. гетьмана Богдана Хмельницького відбувся загальнорайонний захід «Мужність і відвага крізь покоління!» з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України. Більше фото ТУТ

У заході взяли участь керівництво Шевченківської райдержадміністрації, на чолі із очільником району Олегом Гарягою, командир Окремого Київського полку Президента України ім. гетьмана Б. Хмельницького полковник Олександр Бакулін, ветерани Другої світової війни, ветерани АТО/ООС, сім’ї загиблих, військовослужбовці, кадети та панянки ліцею-інтернату №23 «Кадетський корпус» та шкільна молодь району.

Під час святкового урочистого заходу голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга у своїй промові, звертаючись за присутніх на плацу, відзначив: «Сьогодні, напередодні великого свята - Дня захисників та захисниць України, ми зібралися, аби віддати шану героїзму наших воїнів, чоловіків та жінок, які присвятили своє життя служінню народу України. Ми схиляємось перед мужністю і героїзмом бійців всіх поколінь».

Наприкінці промови очільник району оголосив хвилину мовчання в пам'ять про загиблих…

Вічна Слава Героям України!

До привітань також приєднався командир Окремого Київського полку Президента України ім. гетьмана Б. Хмельницького полковник Олександр Бакулін.

Після, голова Шевченківської райдержадміністрації заохотив відзнаками військовослужбовців і ветеранів, а також вручив їм подарунки з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України.

Наприкінці заходу на присутніх очікували виступи від шоу-групи барабанщиків «Клейноди» оркестру Почесної варти Окремого президентського полку, самого оркестру Почесної варти Окремого президентського полку, вишкіл зі зброєю від підрозділу Почесної варти Окремого президентського полку, виступ муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Левка Ревуцького та святкова концертна програма «Мужність і відвага крізь покоління!», як ще один подарунок від Шевченківської райдержадміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.