КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2021

У парку «Нивки» пройшли змагання військово-патріотичної гри «Захисник України» (лазертаг)

Протягом вересня-жовтня 2021 року на території Шевченківського району міста Києва у «парку Нивки» проходили змагання військово-патріотичної гри «Захисник України» (лазертаг). Гра проходила в три етапи. Більше фото ТУТ

Участь у змаганнях брали студентські команди вищих навчальних закладів всіх рівнів акредитації, розташованих на території Шевченківського району міста Києва. Під час проведення третього етапу гри команди проявили свої інтелектуальні здібності у військово-історичній вікторині.

Водночас відбувся навчально-тренувальний квест «Простір безпеки», який проводився в рамках заходів з пропаганди здорового і безпечного способу життя та національно-патріотичного виховання молоді. Програма квесту передбачала отримання знань та практичних навичок першої медичної (долікарської) допомоги.

12 жовтня 2021 року були визначені переможці, які отримають найближчим часом нагороди та грамоти від Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Серед учасників команд коледжів перше та друге місця посіли команди від ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», третє місце розділили команди ВСП «Фаховий коледж мистецтв та дизайну Київського національного університету технологій та дизайну» і Київського коледжу зв’язку.

Серед команд вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації перше місце здобула команда Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, друге місце посіла команда Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, третє місце розділили команди Університету економіки та права «КРОК» і Національна академія статистики, обліку та аудиту.

Серед команд коледжів та університетів, які посіли перші місця, була проведена гра за суперкубок, в якій переможцем стала команда ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою».

Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація вітає всіх учасників та переможців змагань!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.