КМДА Київська міська державна адміністрація


20 вересня 2021

Валентин Мондриївський: Триває останній день реєстрації проєктів на отримання грантів Київського міського голови в галузі освіта

Триває останній день реєстрації проєктів на отримання грантів Київського міського голови в галузі освіта — 2021. Про це повідомив заступник голови КМДА, депутат Київської міської ради Валентин Мондриївський.

Валентин Мондриївський підкреслив, що встигнути подати заявку на сайті можна до кінця доби. Для цього треба заповнити відповідну форму за посиланням: https://kyivosvita.com/grant.

«Завдяки відкритому конкурсу столичні заклади освіти можуть отримати по 200 тисяч гривень для реалізації своїх ідей! При обранні найкращого проєкту найбільшу увагу звертатимуть саме на інноваційність підходів колективів», — розповів заступник голови КМДА.

За його словами, цьогоріч учасники можуть запропонувати проєкти за такими напрямами: «Заклад з ідеєю» (спрямування «Інновації та інфраструктура» та «Дослідження й наука») та «Новий освітній простір» (спрямування: «Сучасне інклюзивне освітнє середовище», «Цифровий освітній простір»).

«Кожен заклад освіти столиці — унікальний механізм. І наше завдання з командою мера Віталія Кличка — забезпечувати якісний пропорційний розвиток кожного садочка, школи, закладу позашкілля, професійно-технічної та вищої освіти», — додав Валентин Мондриївський.

За інформацією: https://kmr.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.