КМДА Київська міська державна адміністрація


14 вересня 2021

Презентація роману Міли Іванцової «Намальовані люди» у бібліотеці ім. Котляревського

13 вересня в бібліотеці ім. І. Котляревського відбулася презентація роману Міли Іванцової «Намальовані люди». Більше фото ТУТ

Міла Іванцова - письменниця, волонтерка, активна громадська діячка, журналістка, неодноразова лауреатка літературного конкурсу «Коронація слова», була удостоєна титулу «Золотий письменник України» у 2012 році.

В романі «Намальовані люди» йдеться про долі звичайних людей на тлі подій Революції Гідності взимку 2013-2014 рр.

Письменниця називає свій роман «дуже правдивою вигаданою історією», яка торкається душі, спонукає замислитися та переживати. Адже авторка була не лише очевидицею, а й активною учасницею Майдану. Роман писався протягом шести років, це був не найлегший шлях книги до читача, бо письменниці через свою душу довелося пропустити безліч документів, фото-, відеоматеріалів, спогадів, свідчень, але результат - неперевершений, від оформлення обкладинки до якісної поліграфії. І в цьому заслуга цілої команди однодумців видавництва «Білка».

Головна героїня роману - художниця, яка ходить на Майдан, бере участь в його житті, а вечорами робить замальовки з побаченого і пережитого. З цим і пов'язана назва роману та зображення на обкладинці. Є в книзі декілька персонажів з реального життя, і було цікаво послухати історії про них.

Фахівці бібліотеки дякують Мілі Іванцовій за презентацію цього роману.

Завдяки її невтомній праці пишуться найважливіші сторінки новітньої української історії. Особливо така література дуже потрібна юному поколінню, студентам Київського індустріального коледжу КНУБА, які завітали на цю зустріч.

Більше інформації: https://www.facebook.com/biblioteka.imeni.kotliarevskogo.kyiv/posts/4397703980285872



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.