КМДА Київська міська державна адміністрація


10 вересня 2021

ВИСТАВКА СТЕНДОВОГО МОДЕЛЮВАННЯ

З метою патріотичного виховання дітей та молоді, пошуку нових форм дозвілля, мотивації до здобуття майбутньої інженерно-технічної професії, райдержадміністрація разом з громадською організацією «Міжнародна спілка моделістів з пластику Ай Пі Ем Ес Бориспіль Україна», проводить творчий захід «ВИСТАВКА СТЕНДОВОГО МОДЕЛЮВАННЯ» (надалі – Захід).

Дата проведення Заходу: - 11 вересня 2021 року (один день з 10:30 до 16:00) в приміщенні Центральної бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка для дітей за адресою: 03056, м. Київ, просп. Перемоги, 25А.

Мета Заходу: - демонстрація експозиції масштабних моделей історико-технічного напрямку стендового моделювання, поширення цього виду творчості як хобі серед дітей, а саме:

- Авіація;

- Бронетехніка;

- Авто та спеціальна техніка;

- Флот;

- Фігури;

- Діорами.

Усі виставочні експонати це максимально наближені до реального свого прототипу копії, які зменшені у 144, 72, 48, 35, 32, 24 рази.

Цільова аудиторія Заходу – представники дитячих гуртків Києва та області, клубів історико - технічного стендового моделювання та позашкільної освіти, моделісти різних вікових категорій, відвідувачі, громадські діячі, митці.

Також приймають участь і дорослі учасники з своїми персональними експозиціями та моделями.      

Партнери, спонсори та меценати:

КБ "Луч"; ДП "Антонов"; ДАХК "Артем"; ДК «УкрОборонПром»; Центральній бібліотеці ім Т.Г.Шевченка для дітей м.Києва; "Літнік"; "КлірПроп"; "Рез Кіт"; "Кайена бук"; "Хобі Де Ен Юей"; "Лазер Моделз Гравер"; І, звичайно, Київська міська державна адміністрація та Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація.

Кількість учасників та відвідувачів – 100 осіб (з дотриманням усіх карантинних правил і норм відповідно до чинного законодавства України).

Розташування експозиції моделей учасників – настільне, стендове.

Регламент роботи виставки:

- 11.09.2021 з 08:30 до 11:00 (доступ для організаторів та учасників, реєстрація);

- 11.09.2021 з 11:00 до 16:00 (урочисте відкриття, доступ для відвідувачів та учасників, робота виставки, нагородження).

Учасникам передбачено вручення пам’ятних та спеціальних відзнак, нагород, дипломів та призових наборів для дитячої вікової групи від провідних виробників модельної продукції.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.