КМДА Київська міська державна адміністрація


1 вересня 2021

Олег Гаряга проінспектував готовність закладів освіти до нового навчального 2021/2022 року

Олег Гаряга проінспектував готовність закладів освіти до нового навчального 2021/2022 року

31 серпня голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга  разом із начальником управління освіти Євгенією Яровою проінспектували заклади загальної середньої освіти Шевченківського району на предмет їх готовності, оглянули якість виконаних капітальних ремонтних робіт, а також хід робіт, які перебувають в стадії завершення. Більше фото ТУТ

 

Про це Олег Гаряга повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Я вже раніше повідомляв, що у цьому році за кошти міського бюджету та державної субвенції виконано чимало капітальних та поточних ремонтних робіт: відновлення будівель, дахів, фасадів, огорож, капітальний ремонт харчоблоків із заміною обладнання та встановленням в кожній школі пароконвектоматів (для приготування здорового харчування), ремонт місць загального користування, модернізація учнівських просторів, класів, капітальне відновлення спортивних майданчиків тощо.

Окрім цього, в школах оновили комп’ютерну техніку, закупили для початкових класів інтерактивні мультитач-панелі, технологічний інвентар для шкільних майстерень, меблі, а також й засоби для дезінфекції та індивідуального захисту задля безпеки наших дітей», – пише очільник Шевченківського району.

 

Також він зазначив, що особливо приділяється увага впровадженню заходів з енергозбереження у будівлях. Зокрема, встановленню в закладах освіти індивідуальних теплових пунктів (ІТП).

Переваги ІТП – це індивідуальне налаштування температурного режиму, можливість зниження теплоспоживання в неробочі години, вивільнення місця за рахунок використання компактних теплообмінників та багато чого іншого. В закладах освіти району встановили 10 подібних модульних систем.

Ще впроваджено інноваційний винахід українських інженерів – підвісна система опалення для обігріву приміщення з великою площею. Його встановили у великій спортивній залі школи №199 ще у 2017 році, цей прилад себе успішно зарекомендував.

Очільник району Олег Гаряга також повідомив, що незабаром проінспектує дошкільні навчальні заклади Шевченківського району.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.