Головна  →  Новини  →  28 липня 2015

Відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

Відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів
28 липня 2015 року в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації під керівництвом першого заступника голови Андрєєва Віктора Івановича.
Начальник відділу оперативного реагування на звернення мешканців Бутенко Роман Сергійович доповів про стан розгляду та закриття звернень громадян, що надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва". За його словами Шевченківський район займає 2 місце в рейтингу закриття звернень громадян серед районів столиці за перше півріччя.
Про порядок розгляду та закриття звернень, що надходять до мобільної громадської приймальні Київського міського голови доповів керівник апарату Шевченківської РДА Царан Віталій Павлович. Він розповів про порядок реєстрації звернень та алгоритм їх опрацювання в КБУ «Контактний центр міста Києва 1551».
Директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва» Савченко Дмитро Вікторович розповів присутнім про стан виконання протокольних доручень за період січень-липень 2015р. Його виступ доповнив заступник начальника управління житлово-комунального господарства  Слободянюк Олександр Валерійович. За його словами найкраща виконавська дисципліна у КП «ШЕУ» та КП «УЗН».
 
phoreportag_.png
Перейти до спискуВерсiя для друку