Головна  →  Новини  →  14 липня 2015

Відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

Відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

14 липня 2015 року в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації під керівництвом голови Олега Олександровича Гаряги.
Про стан виконання робіт щодо відновлення благоустрою територій після розриттів доповіла Степанюк Тетяна Філаретівна. Вона зазначила, що в районі близько 170 розриттів. Деякі підрядні організації не встигають виконати ремонтні роботи, зазначені в контрольних картках розриттів, що унеможливлює відновлення благоустрою, та збільшує кількість скарг мешканців. Олег Гаряга дав вказівку відділу контролю за благоустроєм району та КП «Благоустрій Шевченківського району» вжити жорстких заходів для боротьби з підрядниками, які прострочують картки розриттів.
Начальник відділу оперативного реагування на звернення мешканців Бутенко Роман Сергійович доповів про стан розгляду та закриття звернень громадян, що надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва". За його словами Шевченківський район займає 2 місце в рейтингу закриття звернень громадян серед районів столиці.
Директор КП по утриманню зелених насаджень Коваленко Сергій Іванович доповів про стан виконання робіт з дотримання належного санітарного стану парків та скверів. Він розповів, що підприємство ліквідувало 5 сміттєзвалищ, займається встановленням лавок у скверах і парках, обрізкою сухостою та кронуванням дерев. Також планується провести роботи по фарбуванню паркану на бульварі Тараса Шевченка, провести озеленювальні роботи і висадку квітів.
Директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва» Савченко Дмитро Вікторович розповів присутнім про виконання обслуговуючими організаціями району робіт з дотримання належного санітарного стану прибудинкових територій.
Заключне слово взяв Олег Гаряга. Він надав відповідні протокольні доручення та наголосив комунальникам прискоритись у підготовці до опалювального сезону.

Перейти до спискуВерсiя для друку