КМДА Київська міська державна адміністрація


1 липня 2015

На нараді з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

На нараді з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

1 липня 2015 року в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації під керівництвом голови Олега Олександровича Гаряги.
Про аналіз виконання робіт  по об’єктах затверджених "Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва на 2015 рік" в частині капітальних ремонтів доповів начальник управління житлово – комунального господарства Даруга Олександр Іванович. Він зазначив що підрядні організації проводять ремонти дахів та під’їздів. На даний час завершено 6 об’єктів, 14 ще в роботі.
Начальник відділу оперативного реагування на звернення мешканців Бутенко Роман Сергійович доповів про стан розгляду та закриття звернень громадян, що надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва". За його словами Шевченківський район займає 2 місце в рейтингу закриття звернень громадян серед районів столиці.
Заключне слово взяв Олег Гаряга. Він надав відповідні протокольні доручення та дав доручення комунальникам максимально згуртуватися для того, щоб Шевченківський район повинен зайняти 1 місце в рейтингу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.