КМДА Київська міська державна адміністрація


8 липня 2021

15.07.2021 | Бібліотека ім. Ошера Шварцмана та Всеукраїнська творча спілка «Конгрес літераторів України» запрошують на творчий вечір поета, артистки театру і кіно, майстра сцени Наталії Морозової-Шімада.

Ім’я пані Наталії вже знайоме відвідувачам бібліотеки. Остання зустріч із цією насправді талановитою жінкою відбулася тут лише два роки тому, коли вона востаннє приїжджала до Києва фактично з іншого краю світу. Адже не перший рік мешкає в Японії, де веде активне творче життя, керує літературною студією «Ренесанс», друкується у виданнях різних країн світу.

До цієї зустрічі Наталія приготувала шанувальникам свого таланту подарунок: у видавництві КМЦ «Поезія» щойно вийшла її книга «Лабораторія почуттів». Ця збірка – 30-річна праця Наталії, що включає її кращі твори поезії і прози про філософське і чуттєве сприйняття Життя в усій різноманітності його проявів, про пошук цілей і сенсу, реалізацію особистості, аналіз неповторних ситуацій… Де головною темою є Гімн Коханню.

Кожен, хто прийде на зустріч, зможе придбати цю збірку особисто у Наталії та отримати у подарунок побажання-автограф авторки.

В творчому вечорі візьме участь київський музикант Федір Савков (класична гітара).

Бібіліотека ім. Ошера Шварцмана чекає на гостей 15 липня о 17:00 за адресою: м. Київ, вул. Стрітенська, 4/13 (вхід із двору).

Вхід вільний. Кількість місць обмежена. Довідки: +380 (44) 2723918, [email protected]



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.