КМДА Київська міська державна адміністрація


5 липня 2021

Набір кандидатів від громадських організацій до конкурсної комісії щодо обрання директора Централізованої бібліотечної системи району

Управління культури Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації відповідно до ст. 21 Закону України «Про культуру» приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії з відбору кандидатур на заміщення вакантної посади директора Централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Києва.

Пропозиції від громадських організацій (по три кандидатури від кожної) приймаються по 23.07.2021 із супровідним листом, заявкою та анкетами на кожного кандидата за відповідною формою (відповідно до Наказу Міністерства Культури України від 31.05.2016 № 380 «Про затвердження Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України»).

Відповідальна особа: Кузьмінчук Юлія Володимирівна, головний спеціаліст з управління персоналом управління культури Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, тел: (044) 235-50-89, е-mail: [email protected].

Дата та місце проведення жеребкування по відбору кандидатів від громадських організацій до складу конкурсної комісії: 02.08.2021 о 15:00 за адресою:  01030, м. Київ, бульв. Тараса Шевченка, 26/4, каб. № 403.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.