КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2021

За вихідні у столичному Центрі вакцинації проти COVID-19 вакциновано понад 6,4 тисячі людей – Микола Поворозник

У столичному Центрі вакцинації проти COVID-19, створеному на базі Міжнародного виставкового центру, за 12-13 червня вакциновано 6 410 людей. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Усього від початку масової вакцинації у Центрі вакциновано майже 15 тисяч людей, цими вихідними щеплення отримали 6 410 людей. Із кожними вихідними ми нарощуємо темпи. Це стало можливим завдяки кільком факторам. По-перше, ми збільшили кількість вакцинальних бригад до 30. По-друге, Департамент охорони здоров’я впровадив механізм запису охочих щепитися через систему Helsi.me. Це дозволило скоротити черги на вакцинацію у Центрі – ті хто отримав SMS-повідомлення, приходили у визначений час. «Жива» черга також рухалася досить швидко», – зазначив Микола Поворозник.

Він нагадав, що у столиці продовжують вакцинувати і працівників освітньої галузі.

«Для вакцинації працівників освітньої галузі місто визначило навчальні заклади, на базі яких створено вакцинальні пункти. Усього їх 17. Розташовані пункти у всіх районах міста. У цих пунктах вакциною Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech наразі щеплено 23 212 освітян», – повідомив Микола Поворозник.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.