КМДА Київська міська державна адміністрація


10 червня 2021

Виставка-подіум «Василь Шкляр: з красою правди по життю» в Центральній районній бібліотеці ім. Є. Плужника

Колектив та читачі Центральної районної бібліотеки ім. Є. Плужника приєднується до привітань Василю Шкляру, які звучать сьогодні на адресу улюбленого  письменника з нагоди ювілею.

Василь Шкляр — один з найвідоміших, читаних і «містичних»  сучасних українських письменників, журналіст і громадський  діяч.

Його біографія сповнена пригод і романтики – їх Шкляр переносить і на сторінки своїх книг.

Василь Шкляр - володар багатьох літературних премій - Коронація слова, Золоті письменники України, Золоте перо, найпрестижнішою  є народна Шевченківська премія, кошти на яку зібрали звичайні громадяни після того, як письменник з політичних мотивів відмовився від присудженої йому Національної премії ім. Т. Шевченка.

Сьогодні письменника називають батьком українського бестселера. Кожен його роман викликає неабиякий резонанс у суспільстві.

Тираж «Чорного Ворона» уже сягнув за 150 тисяч. Культовий роман «Ключ» нещодавно витримав десяте видання.

Романи Шкляра перекладено шведською, болгарською, вірменською, російською мовами.

Василь Шкляр – гордість нашої сучасної літератури, співець українського спротиву тоталітарним режимам усіх часів.

Твори письменника ви знайдете на полицях нашої бібліотеки, а також скориставшись зведеним «Електронним каталогом ЦБС Шевченківського району м. Києва» http://shevcbs.kiev.ua/elektronnyj-katalog/або «Електронним каталогом Публічної бібліотеки ім. Лесі Українки» http://ecatalog.kiev.ua/F?RN=41184004

#Василь_Шкляр #Бібліотека_на_Прорізній



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.