КМДА Київська міська державна адміністрація


10 червня 2021

Віталій Кличко: Київрада розгляне питання викупу ділянки на проспекті Перемоги, щоб упередити скандальне будівництво, а також – рішення про створення двох нових скверів

На сьогоднішньому засіданні Київради розглянуть проекти рішень про створення нових скверів, про викуп земельної ділянки на проспекті Перемоги. А також – питання компенсації для родин загиблих киян-учасників АТО та про оздоровлення дітей. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час відкриття засідання Київської міської ради.

«Давайте сьогодні ефективно попрацюємо. Ухвалимо важливі для міста та киян рішення. Зокрема, закликаю депутатів підтримати проект рішення про викуп земельної ділянки на проспекті Перемоги, 50-А – біля танку. Щоб упередити скандальне будівництво, проти якого виступають активісти і чимало киян. Також на порядку денному питання про створення двох скверів. Одного в Дніпровському районі столиці і другого – в Печерському. Я думаю, ні в кого не буде заперечень», – сказав мер Києва.

Разом із тим, за словами Віталія Кличка, сьогодні депутати мають вирішити питання компенсації для родин загиблих киян-учасників АТО та ухвалити рішення про оздоровлення дітей з Київської області, що мешкають у населених пунктах, де розміщені такі інфраструктурні об’єкти столиці, як полігон № 5, Бортницька станція аерації та деякі інші.

«Також хочу повідомити, що ми готуємо і винесемо на найближче засідання Київради проект рішення про надання природно-заповідного статусу території біля озера Вирлиця», – наголосив Віталій Кличко.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.