КМДА Київська міська державна адміністрація


30 травня 2015

До дня Києва в Шевченківському районі відбулась низка заходів

До дня Києва в Шевченківському районі відбулась низка заходів

День міста завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято, улюблене і шановане всіма мешканцями, є даниною пам’яті наших предків, які упродовж століть будували рідне місто і заповіли нам його берегти та зміцнювати.
Так сьогодні, напередодні свята, голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, Олег Гаряга доклав зусиль і здійснив подарунок шевченківцям та гостям міста.
Зранку відбулося відкриття після реконструкції скверу  «Верстатобудівний», що на розі вулиць Піка та Тешибаєва. Відновлено та відремонтовано бюветний комплекс, висаджено дерева, кущі, квіти, встановлено нові лавочки для комфортного відпочинку.
Далі Олег Гаряга завітав до парку Шевченка на святковий концерт, присвячений міжнародному Дню дітей, молодіжний фестиваль «Барвінкова фантазія» . Очільник району переглянув виступи кращих творчих колективів Шевченківського району, вручив дипломи та заохочувальні призи. Всі юні учасники отримали солодкий подарунок!
Також до Дня столиці Олег Гаряга разом з мером Києва Віталієм Кличком презентували ще один подарунок киянам та гостям міста - відреставрований паркан навколо ботанічного саду імені Академіка Фоміна. Вік якого сягає понад 175 і перебував в аварійному стані. Але завдяки зусиллям меценатів та спонсорів, по історичним довідкам було відновлено частина огорожі навколо однієї з зелених оаз Шевченківського району.
На завершення Олег Олександрович відвідав парк Пушкіна, де проходить фестиваль «PRO Місто». На якому міська влада презентувала інноваційні проекти для розвитку міста, визначає основні галузі розвитку столиці, що стосуються управлінням містом, інфраструктури, забезпечення належного рівня послуг мешканцям. Серед них – соціальні та освітні програми, транспортні інновації та енергетичні проекти, новітні підходи до управління містом та переведення послуг в електронний формат.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.