КМДА Київська міська державна адміністрація


14 травня 2021

В центрі столиці для активної громади відкрив свої двері подієвий майданчик «VCENTRI HUB»

В центрі столиці для активної громади відкрив свої двері подієвий майданчик «VCENTRI HUB»

Відтепер у Шевченківському районі міста Києва представники інститутів громадського суспільства на базі громадського простору «VCENTRI HUB» можуть провадити свої події, запрошувати партнерів з метою реалізації та напрацювання спільних корисних для суспільства проєктів. Більше фото ТУТ.

 

Про це повідомив голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«З метою реалізації успішного кейсу з впровадження комунікаційного майданчику на території нашого району, сьогодні був підписаний тристоронній Меморандум з Директором департаменту суспільних комунікацій КМДА Романом Лелюком та директором КП «Центр публічної комунікації та інформації» Анною Куницькою», – зазначив очільник району.

Він також повідомив, що VCENTRI HUB – це не тільки подієвий майданчик, місце для організаційного розвитку та громадської активності, а й центр допомоги та підтримки ІГС з фінансових й проєктних питань.

Загальна площа Хабу – 100 м2. Простір пристосований для людей з інвалідністю, зал умовно поділений на 3 зони та може трансформуватися під потреби відвідувачів, також є окрема кімната для перемовин «Meeting Room».

VCENTRI HUB оснащений мультимедійною технікою, wi-fi, системою клімат-контролю.

Долучайтесь до розбудови Шевченківського району та столиці!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.