КМДА Київська міська державна адміністрація


7 травня 2021

Презентація книги "Відтінки повсякденної темряви" автора Володимира Новікова на засіданні спостережної комісії

6 травня в приміщенні Шевченківської райдержадміністрації під головуванням заступника голови Шевченківського району Олега Чуздюка відбулося чергове засідання спостережної комісії. На засіданні розглядалися питання порядку денного. Більше фото ТУТ.

Зокрема, співпраця із ДУ "Київський слідчий ізолятор ", членами спостережної комісії відвідувалася дана установа з метою вивчення матеріально-побутового та медико санітарного-забезпечення засуджених осіб, умови їх праці, навчання тощо, а також приймали участь в засіданнях комісії по умовно-достроковому звільненню осіб із ДУ "Київський слідчий ізолятор".

Після, заслухали звіт про проведену роботу в період 2020 року дотепер від Шевченківського району відділу філії ДУ "Центр пробації" в місті Києві та Київський області.

Наприкінці засідання заступник голови спостережної комісії Володимир Новіков презентував власноруч написаний роман-дослідження "Відтінки повсякденної темряви".

Відразу на засіданні 30 екземплярів книги передано для ДУ "Київський слідчий ізолятор" та міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції з питань дотримання прав засуджених та осіб, узятих під варту – заступнику управління Юлії Літвіновій, для розповсюдження серед засуджених з метою їх ресоціалізації та для змістовного проведення дозвілля.

В засіданні також прийняли участь: Іван Ручка, секретар комісії – керівник служби соціального патронажу дітей та молодих людей, які перебувають у конфлікті із законом Шевченківського районного в місті Києві центру соціальних служб,  Олександа Борисова, член спостережної комісії – Президент, голова правління міжнародного благодійного фонду "ВІА КОНКОРДІЯ", Юлія Лисенко, член спостережної комісії – головний спеціаліст юридичного відділу Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, Надія Некрасова, голова правління ГО"Фонд КРИМІНОН", Мірошніченко Юлія Сергіївна – заступник начальника відділу соціально-виховної та психологічної роботи в ДУ "Київський слідчий ізолятор" та Анна Клочкова – начальник Шевченківського районного відділу філії ДУ "Центр пробації" в м. Києві та Київський області.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.