КМДА Київська міська державна адміністрація


26 квітня 2021

Олег Гаряга: Сезон асфальтування у дворах Шевченківського району розпочато

Олег Гаряга: Сезон асфальтування у дворах Шевченківського району розпочато

Цими вихідними голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга разом зі своїм першим заступником Олександром Поповцевим проінспектували перші об’єкти, де розпочаті підготовчі роботи до проведення капітального ремонту асфальтового покриття. Більше фото ТУТ.

На перших 8-ми об’єктах роботи планують завершити до Великодніх свят!

Про це повідомив Олег Гаряга на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Нагадуємо, що вже третій рік триває програма асфальтування дворів за підтримки мера Києва Віталія Кличка. В попередні роки в Шевченківському районі було проведено асфальтування понад 250 дворів та прибудинкових територій загальною площею понад 130 тис.м2.

Загалом, відповідно до затвердженої програми соціально-економічного розвитку Києва, у цьому році заплановано відновити асфальтове покриття за 37-а адресами в Шевченківському районі», – відмітив очільник району у своїй публікації.

 

Він також наголосив на тому, що за всіма адресами в планах не тільки капітально відремонтувати дороги і тротуари у дворах, а й провести комплексний благоустрій з озеленення, облаштування зон відпочинку, поточний ремонт вхідних груп під’їздів та виконати інші види дрібних робіт.

«За деякими адресами, місцеві мешканці виявили бажання допомогти комунальникам благоустроїти їх двір. Що з цього вийде я покажу пізніше…» – повідомив голова райдержадміністрації Олег Гаряга.

Асфальтування проводиться відповідно до попередньо узгодженого плану-графіку із власниками мереж, які перед початком робіт з асфальтування виконують ремонтні роботи на своїх мережах.

Адреси перших 8 об’єктів:

  • вул. Татарська 21;
  • вул. Полтавська 5;
  • вул. Січових Стрільців, 10;
  • вул. Білоруська, 17;
  • вул. Тургенєвська, 67;
  • вул. Багговутівська, 28;
  • вул. Парково-Сирецька, 10;
  • вул. Януша Корчака, 16.

 

Новини за темою:

У 2020 році в Шевченківському районі відремонтували дворів та проїздів за 74 адресами

Олег Гаряга проінспектував виконані роботи з асфальтування прибудинкових територій / 20.07.2020

Тривають роботи з асфальтування прибудинкових територій та міжквартальних проїздів в рамках реалізації масштабної програми мера Києва Віталія Кличка / 14.06.2020

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.