КМДА Київська міська державна адміністрація


17 квітня 2021

Щирі співчуття рідним і близьким з приводу смерті голови Подільської РДА Віктора Смирнова

Щирі співчуття рідним і близьким з приводу смерті голови Подільської РДА Віктора Смирнова

Голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга та колектив висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким голови Подільської райдержадміністрації Віктора Смирнова з приводу передчасної смерті.

Смирнов Віктор Володимирович помер 16 квітня через ускладнення від коронавірусу. Три тижні лікарі боролися за його життя, але подолати хворобу так і не вдалося. Його життя обірвалося на 55 році…

З 2000 року Смирнов Віктор Володимирович розпочав свою трудову діяльність на державній службі в Дніпропетровській обласній державній адміністрації.

З 2005 року працював заступником керівника протоколу Прем’єр-міністра України, Секретаріат Кабінету Міністрів України.

З 2008 року – помічник Міністра, директор департаменту міжнародного оборонного співробітництва, Центральний апарат Міністерства оборони України.

З 2013 року – помічник Міністра, начальник управління забезпечення діяльності Міністра, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, м. Київ.

7 років працював в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації, останніх три роки очолював її.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої та професійної людини, яка з честю та гідністю проходила свій життєвий шлях... Він для багатьох був взірцем для наслідування!

У нашій пам’яті він назавжди залишиться людиною з великим добрим серцем, щирим порадником, доброзичливим колегою, відвертим другом та професіоналом своєї справи.

Вічна пам'ять... Співчуття рідним і близьким!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.