КМДА Київська міська державна адміністрація


16 квітня 2021

В Києві відтермінували початок гідравлічних випробувань на тепломережах

Столична влада відтермінувала початок гідравлічних випробувань на тепломережах, зважаючи на карантинні обмеження, через які багато киян сьогодні працюють дистанційно з дому. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Цього року, як і минулого, ми на місяць відтерміновуємо початок гідравлічних випробувань на тепломережах. Хоча зазвичай розпочинали випробування одразу після завершення опалювального сезону. Міська влада зважає на подовження суворих карантинних обмежень, дистанційний режим навчального процесу в школах. Та на те, що багато киян сьогодні працюють дистанційно – з дому. Тому гідравлічні випробування тепломереж місто розпочне після 4 травня», – сказав Віталій Кличко.

Він також повідомив, що місто завершило опалювальний сезон. І на сьогодні від подачі тепла відключили всі житлові будинки.

«Лікарні, дитячі садки та школи відключають за індивідуальними заявками закладів, враховуючи режим їх роботи в період локдауну. Цей опалювальний сезон був ускладнений різкими перепадами температур, що спричиняють пошкодження мереж. Однак, навіть за таких умов, нам вдалося знизити рівень аварійності на 15%. Це – результат системної модернізації тепломереж. За два останніх роки місто оновило 270 км трубопроводів», – підкреслив Віталій Кличко.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.