До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

zbory_15-04-20155554545asdasdasdasd.jpg03 квітня 2015 року було завершено прийом документів від представників інститутів громадянського суспільства для участі в ініціативній групі щодо підготовки та проведення установчих зборів з формування нового складу Громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації.
До відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю надійшло 6 заяв від представників інститутів громадянського суспільства щодо участі в ініціативній групі.

16 квітня 2015 року о 14:00 в приміщенні Шевченківської  районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Б.Хмельницького, 24, відбудуться збори представників інститутів громадянського суспільства з питань створення ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів для обрання нового складу Громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації.
Також повідомляємо, що представники громадських організацій «Рада Активістів Майдану», «Самозахист України» та «Фонд розвитку України» не зможуть взяти участь у вказаних зборах у зв’язку з порушенням подання відповідних заяв.
Контактна особа: головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю райдержадміністрації Оксана Годованець тел. 235-10-61.
Перейти до спискуВерсiя для друку