До уваги представників інститутів громадянського суспільства

З 23 березня починається формування нового складу Громадської ради при Шевченківській райдержадміністрації


Як повідомлялося раніше, у зв’язку з підготовкою та затвердженням Кабінетом Міністрів України змін до регулюючої діяльність громадських рад постанови від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» початок формування нового складу Громадської ради при Київській міській  державній адміністрації було відтерміновано.
Натомість, до цього часу довгоочікувані зміни до порядку формування громадських рад при органах виконавчої влади Урядом не внесені, що в свою чергу викликає негативний суспільний резонанс.

За дорученням голови КМДА Віталія Кличка від 18.03.2015 № 7900, Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація розпочинає процедуру формування нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації відповідно до порядку, передбаченого чинною редакцією  постанови № 996.
Протягом двох найближчих тижнів, а саме з 23 березня по 03 квітня 2015 року з 10.00 до 16.00 за адресою: вул. Б.Хмельницького, 24, (6 поверх, каб. 617) працівниками відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю проводитиметься прийом документів від представників інститутів громадянського суспільства для участі в ініціативній групі по підготовці установчих зборів з обрання Громадської ради.
Зокрема, необхідно надати:
1) заяву від представника інституту громадянського суспільства, складену у довільній формі на адресу Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, в якій обов’язково зазначити, що особа дає згоду на обробку та оприлюднення її персональних даних;
2) лист-клопотання за підписом керівника інституту громадянського суспільства скріпленого «мокрою» печаткою.
При цьому, інститутам громадянського суспільства, які звертались з відповідними заявами раніше, необхідно повторно надати підтверджуючі документи щодо участі в ініціативній групі.
Відповідальний представник підрозділу: головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Годованець Оксана Василівна.
Інформація про всі подальші етапи формування Громадської ради, буде розміщуватися на субвеб-сторінці Шевченківської райдержадміністрації у складі офіційного веб-порталу Київської міської державної адміністрації.
Запрошуємо усі бажаючі інститути громадянського суспільства міста Києва взяти участь у формуванні нового складу Громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації.
Для отримання додаткової інформації, пов’язаної з процесом формування нового складу Громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації звертайтеся до відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю за телефоном 235-10-61.
Перейти до спискуВерсiя для друку