КМДА Київська міська державна адміністрація


16 квітня 2015

Андрєєв Віктор Іванович здійснив робочу поїздку на будівництво по вулиці Магістральній 33

Андрєєв Віктор Іванович здійснив робочу поїздку на будівництво по вулиці Магістральній 33

16 квітня 2015 року за дорученням голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Гаряги О.О. перший заступник голови Андрєєв Віктор Іванович спільно з представниками Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, районного відділу контролю за  благоустроєм Шевченківського району,  КП  по утриманню   зелених насаджень Шевченківського району, а також представниками Шевченківського РУГУ МВС України здійснив робочу поїздку на будівництво по вулиці Магістральній 33.

Земельна ділянка по вулиці Магістральній, 33 загальною площею 0,0910 га зареєстрована за ТОВ «Капітель Буд» для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Дана ділянка не має межових знаків, на неї завезено грунт їз суміжної ділянки. На території суміжної ділянки  товариством  «Капітель Буд» проведено незаконну вирубку дерев та знищено зелені насадження. На місці, де колись була зелена зона, забудовник завіз будівельну техніку та облаштував автостоянку, незаконно встановив будівельні вагончики та влаштував сміттєзвалище. В наслідок цього утворилася купа сміття, що призводить до забруднення навколишнього середовища та захаращення території.  
Напередодні, відділом контролю за  благоустроєм Шевченківського району складено протокол про адміністративне правопорушення щодо порушення Правил благоустрою, а саме, проведення ремонтних робіт без отримання контрольної картки на тимчасове порушення благоустрою.
За результатами перевірки 16.04.2015р. на генерального директора ТОВ «Капітель Буд» складено припис щодо самовільного зайняття території, частини території, об’єктів благоустрою. Також, складено протокол для внесення даного порушення до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань.  
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація і в подальшому буде контролювати об’єкти незаконної забудови територій та у разі виявлення порушень вживатиме відповідних заходів реагування.
Будемо вдячні всім небайдужим мешканцям Шевченківського району за сприяння у виявленні подібних об’єктів, що дасть змогу зберегти інфраструктуру району та забезпечити комфортне проживання громади.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.