КМДА Київська міська державна адміністрація


3 березня 2021

03.03.2021 | Онлайн-презентація роману Галини Вдовиченко «Найважливіше - наприкінці» у Центральній районній бібліотеці ім. Є. Плужника

3 березня о 14:00 до Всесвітнього дня письменника у «Літературно-мистецькій вітальні на Прорізній, 15» відбудеться онлайн-презентація роману Галини Вдовиченко «Найважливіше - наприкінці».

Галина Вдовиченко - українська письменниця та журналістка, волонтерка і членкиня колективу спільноти взаємодопомоги «Емаус-Оселя». Закінчила філологічний факультет Львівського національного університету, працювала у періодичних виданнях, живе у Львові.

Авторка романів «Пів’яблука. Інші пів’яблука», «Замок Гербуртів», «Найважливіше - наприкінці», «Маріупольський процес», «Тамдевін», «Бора», «Купальниця», «Хто такий Ігор?», збірки малої прози «Ось відкрита долоня», книжок для дітей - «36 і 6 котів» (серія), «Ліга непарних шкарпеток», «Чорна-чорна курка», «Засинай. Прокидайся», «Мишкові миші», «Котохатка», «Сова, яка хотіла стати жайворонком» та інших книг. Кілька дитячих книжок перекладені китайською, білоруською, словацькою, латвійською та російською мовами.

Новий довгоочікуваний роман «Найважливіше - наприкінці» відгукнеться в серцях багатьох читачів, тому що кожен знайде в героях щось близьке. Це книжка про справжніх друзів, про підтримку у складний час, про вміння прощати і співпереживати, не розмінюватися на дрібниці і бути уважними один до одного і до себе, цінуючи кожну мить життя. Тут слідують одні за одними сімейні війни і перемир'я, співчуття і переживання, усвідомлення швидкоплинності життя, розуміння, що ж насправді єднало та роз'єднувало героїв роману.

Зустріч проходитиме в прямому ефірі на фейсбук-сторінці Центральної районної бібліотеки імені Євгена Плужника. Долучайтеся!

Роман «Найважливіше - наприкінці» та інші літературні новинки з’явилися у фонді Центральної районної бібліотеки ім. Є. Плужника завдяки Українському інституту книги.

#Галина_Вдовиченко 
#Найважливіше_наприкінці
#Всесвітній_день_письменника 
#Бібліотека_на_Прорізній 
#Літературно_мистецька_вітальня 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.