КМДА Київська міська державна адміністрація


26 лютого 2021

Шевченківська районна філія КМЦЗ спільно з Національною бібліотекою для дітей провели профорієнтаційний захід для учнів 172 гімназії «Нивки»

В період карантину ринок праці зазнав істотних змін. Раніше актуальні професії відійшли на другий план поступивши свою ланку тим професіям, які змогли пристосуватись до нових умов. І саме для надання інформації з актуальних професій на ринку праці та допомоги в виборі своєї майбутньої професії Шевченківська районна філія КМЦЗ спільно з Національною бібліотекою для дітей провели профорієнтаційний захід для учнів 172 гімназії «Нивки» з використання сучасних технологій.

В ході заняття учні ознайомились зі списком нині актуальних професій, дізнались про основні кроки в виборі своєї майбутньої професії та начального закладу. Отримали інформацію про основні послуги служби зайнятості. Також для учнів був проведений майстер-клас, щодо покращення своїх SOFT SKILLS, орієнтуючись на вимоги роботодавців нашої країни.

Після основної частини заходу та відповіді на питання учнів, вони взяли участь у тестуванні своїх професійних можливостей за допомогою методики Голланда.

Даний захід дає змогу виявити професійні нахили підлітків, що в позитивно відобразиться на виборі бажаної професії та майбутньому працевлаштуванні.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.