КМДА Київська міська державна адміністрація


11 лютого 2021

Шевченківською райдержадміністрація організовує семінар для фахівців структурних підрозділів молоді та спорту районних в місті Києві державних адміністрацій

З метою належної підготовки до оздоровчого сезону 2021 року, Шевченківською районною в місті Києві державною адміністрацією планується проведення семінару, який організовується для фахівців структурних підрозділів молоді та спорту районних в місті Києві державних адміністрацій, до компетенції яких належать питання організації оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій.

Семінар відбудеться 25-26 лютого на базі комунального підприємства «Дитячий оздоровчий табір «Зачарована долина» Шевченківського району м. Києва». Він хоча і відноситься до підпорядкування нашого району, однак розташований у чудовому місці – урочище Кам’янка Іршавського району Закарпатської області.

Предметом діяльності табору, зокрема, є оздоровлення та відпочинок дітей, у першу чергу дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Слід зауважити, що табір користується неабиякою популярністю і щорічно, протягом літа, приймає на оздоровлення, на пільгових умовах, більш як три сотні дітей, у першу чергу, дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Адже, після ремонту та оновлення матеріальної бази, без перебільшення, став перлиною серед таборів, сферою діяльності яких є оздоровлення та відпочинок дітей.

Тому, метою заходу передусім, є ознайомлення спеціалістів з усіх районів Києва, які займаються підбором та направленням дітей на оздоровлення і відпочинок, зі створеними табором умовами для проживання, харчування, медичного обслуговування дітей; знайомство та спілкування з персоналом щодо реалізації освітніх програм та змістовного дозвілля дітей, розвитку їх інтересів і здібностей. А на додаток - обговорення заздалегідь актуальних питань підготовки до літнього оздоровчого сезону 2021 року, який повинен розпочатися в разі завершення карантинних обмежень.

Керівництво Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації впевнене, що тільки об’єднавши наші зусилля, ми зробимо все, щоб діти відпочивали  і оздоровлювались у належних умовах.

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства.  Ми пам'ятаємо, що дитина, яка оздоровилася і набралася сил, зарядилася енергією сонця, лісу або моря, використовуватиме цю енергію цілий рік. Вона і хворіти буде менше, і вчитися краще!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.