КМДА Київська міська державна адміністрація


24 вересня 2020

Запрошуємо киян та гостей міста Києва взяти участь у акції з безоплатного анонімного тестування на ВІЛ

В рамках проведення щорічного фестивалю «Юнь Києва», запрошуємо киян та гостей міста Києва 26.09.2020 з 10.00 до 14.00 години біля станції метро Шулявська за адресою: вул. Довженка, 2,  буде проходити акція з безоплатного анонімного тестування на ВІЛ.

Метою акції є привернення уваги мешканців Шевченківського району до проблеми ВІЛ/СНІДу, про ризики ВІЛ-інфікування, попередження захворювання, а також формування толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих.

В рамках акції планується проведення інформаційно–роз’яснювальної роботи серед населення щодо проблем ВІЛ/СНІДу, безпечної поведінки та збереження здоровʹя. Надання консультативних послуг, а також безкоштовне та анонімне експрес-тестування на ВІЛ-інфекцію. Надання консультативно-діагностичних послуг відбуватиметься із залученням підготовлених спеціалістів на базі спеціально обладнаного медичного автотранспорту. Також будуть надаватись консультації спеціалістів для батьків підлітків, які схильні до вживання наркотичних речовин, з можливістю пройти експрес тестування на виявлення 10 видів наркотичних речовин.

Організаторами акції є: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Всеукраїнська благодійна організація "КОНВІКТУС УКРАЇНА"

Не чекай, зроби тест!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.