КМДА Київська міська державна адміністрація


25 лютого 2015

Сьогодні виїзний прийом був на ДСТО «Софіївська»

Сьогодні  виїзний прийом був на ДСТО «Софіївська»

На виїзний прийом громадян до голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації  Гаряги Олега Олександровича, який відбувся 25 лютого 2015 року за адресою: вул. Ярославів Вал, 19 звернулися вісім мешканців Шевченківського району.
Специфічними проблемами проживання мешканців території мікрорайону «Софіївка» є те, що це одна з найстаріших історичних частин міста Києва. Житлові забудови середини минулого століття, але цей історичний центр району є великою принадою для власників торгово-розважальних закладів, центральних офісів великих компаній, адміністративних будівель Але ведення сусідського господарства між жильцями та власниками різних компаній на одній території не завжди відбувається злагоджено. Тому деякі з мешканців зверталися до Олега Олександровича з питаннями допомоги у пошуку компромісу добросусідських відносин. Також, сьогодні в зверненнях, які мешканці піднімали перед головою адміністрації порушувалися питання поліпшення житлових умов, передачі на баланс до комунальної власності територіальної громади міста Києва частини будинку.
Не обійшлося без традиційних питань житлово – комунального господарства та благоустрою.
По кожному з порушених питань головою Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації надано відповідні роз’яснення та доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.




При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.