КМДА Київська міська державна адміністрація


12 вересня 2020

Олег Гаряга нагородив юних учасників та переможців масштабних змагань з легкої атлетики

Олег Гаряга нагородив юних учасників та переможців масштабних змагань з легкої атлетики

На стадіоні «Піонер» серед учнів шкіл району відбулися запеклі осінні баталії в змаганнях за головний приз - IAAF осінній Кубок голови Шевченківської райдержадміністрації Олега Гаряги. ФОТОЗВІТ

Змагання проходили серед учнів загальноосвітніх середніх шкіл Шевченківського району, віком від 12 до 13 років. Загалом у змаганнях взяло участь 41 команда, до складу якої увійшли по 8 чоловік.

Під час змагань юні спортсмени випробували свої сили на естафеті з бігу, естафеті з метання м’яча «Vortex», стрибках з жердиною у довжину та інших атлетичних видах спорту.

Наприкінці спортивного заходу очільник Шевченківського району Олег Гаряга подякував всім учасникам й організаторам змагань та підкреслив, що ініціатива з популяризації спорту в районі триватиме й надалі.

«П’ятий рік поспіль ми проводимо змагання з легкої атлетики на цьому реконструйованому нами стадіоні, який відповідає сучасним вимогам та отримав відповідний сертифікат від Легкоатлетичної Європейської Федерації», - відмітив у своїй промові Олег Гаряга.

Він також додав: «З кожним роком всі більше шкіл та дітей долучається до змагань.
А це означає, що ми на вірному шляху! Діти здорові, діти щасливі, а це головне, що треба нам, як батькам так і вихователям».

Всі учасники та переможці спортивного заходу отримали почесні призи від голови райдержадміністрації.

А головну винагороду - Кубок IAAF, отримала естафетна команда школи І-ІІІ ступенів №27 Шевченківського району.

Вітаємо всіх юних учасників та переможців!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.