КМДА Київська міська державна адміністрація


19 лютого 2015

На особистому прийомі у голови району

На особистому прийомі у голови району

18 лютого 2015 року в приміщенні  Шевченківської районної в місті Києві державної  адміністрації за адресою: вул. Б.Хмельницького,24 відбувся особистий прийом громадян Олегом Гарягою.
На особисту зустріч з головою записалися 4 особи, один з яких не з`явився, тому  було розглянуто 3 звернення мешканців Шевченківського району.

Проблеми, що порушувалися у зверненнях громадян стосувалися різних питань: перерахунку  вартості за надання неякісних житлово-комунальних послуг, проведення ремонтних робіт даху будинку, капітального ремонту підпірної стінки. Інша мешканка району звернулась до керівництва райдержадміністрації щодо вирішення питання неправомірності дій її сусіда, який зі слів мешканки збільшив площу балкону, що призводить до руйнації її квартири. Останній заявник повідомив Олега Олександровича про намір створити Орган самоорганізації населення на території центральної частини району.
По кожному з питань, які порушувалися під час прийому, було надано відповідні роз’яснення та доручення керівникам структурних підрозділів. Деякі питання Олег Олександрович взяв на особистий контроль як депутат Київради.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.